HAKKIMIZDA

İNTİZAM VAKFI olarak amacımız, tüm kitle iletişim araçlarını ve teknolojilerini kullanarak iman ve ahlak hakikatlerini ahirzamanın muhtaç gönüllerine ulaştırmaktır.

Yaklaşık bin yıl boyunca insanlığa öncülük yapan İslam Ümmeti neredeyse dörtyüz yıldır bir duraklama ve fetret dönemi yaşıyor. Geçmişte yetiştirdiği nitelikli insanların öncülüğünde gelişen bu ümmet ve düzen, insanın ne kadar önemli bir dönüştürme ve etkileme gücüne sahip olduğunu fark etti ve hep bir insan tekine yatırım yaptı onu çok önemsedi.

Bu gün bizler de bu dönüştürücü gücün farkında olarak insan üzerine yatırım yapmanın, onun eğitimine katkıda bulunmayı çok değerli bir görev ve amaç bildik.
Yarının gençleri, toplumun mimarları olacaksa, neden onlardan başlamayalım?

İNTİZAM VAKFI, çok yönlü eğitimi ile okuyan, araştıran, fikir üreten, medeniyetimizin değerlerine sahip çıkan, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerde yeterlilik  sahibi, ümmetin derdiyle dertlenip çözümler üreten, geleceğin inşasında önemli roller alacak bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan genç müslümanlara yönelik bir eğitim kurumudur.

İNTİZAM VAKFI, İslam’ın rehberliğinde yarının öncü ve örnek şahsiyetleri olmaya talip olan, Kur’an-ı Kerim’in ışığında ve sünneti seniyyenin izinde yaşayarak, kulluk ve sorumluluk bilincine sahip, toplumun öncü bireylerini yetiştirmeyi hedeflemektedir.

İNTİZAM VAKFI, tarihini yorumlayabilen, geleceğini planlayabilen, hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyen, yaşadığı anın gerekliliklerinin farkında,  şuurlu ve nitelikli insanlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

İNTİZAM VAKFI, müslümanların, nezih bir ortamda, hocaların rehberliğinde, farklı ilimleri öğrenecekleri mekanın adıdır.

Gayret bizden, muvaffakiyet Allah’tandır…